Gezondheid

Erectieproblemen: verbreek het taboe!

Erectieproblemen komen zeer veel voor bij mannen van allerlei leeftijden. Wel 60 procent van de mannen heeft óf krijgt in hun leven te maken met deze seksuele problemen. Misschien dacht je wel dat je een van de weinige mannen was met een erectiestoornis, maar dit is dus zeker niet zo! Je hoort er zo weinig over omdat veel mannen zich ervoor schamen en er liever niet over willen praten. Maar om een oplossing te vinden, is het vaak nodig om je over je schaamte heen te zetten. Doe het voor jezelf!

Wat kun je zelf doen bij een erectiestoornis?

Een tijdelijke, maar zeer effectieve oplossing, is het gebruik van erectiemiddelen. Deze optie klinkt voor veel mensen fijn omdat je deze middelen zonder recept online kunt bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld cialis of kamagra bestellen. Deze middelen werken hetzelfde als het veel bekendere viagra, maar deze pillen zijn een stuk voordeliger geprijsd! Door de werkzame stof in het middel krijg je een stevige erectie die tot wel een paar uur aanhoudt. Zo kun je weer genieten van langdurige seks met je partner. Natuurlijk is dit een tijdelijke oplossing voor het probleem. Soms kan het verstandiger zijn om toch even langs je huisarts te gaan.

Wanneer ga je naar de huisarts?

Het is in meerdere gevallen slim om langs te gaan bij je huisarts. Bijvoorbeeld wanneer je niet weet waardoor de erectiestoornis wordt veroorzaakt. Misschien is er wel iets medisch aan de hand waar je geen weet van hebt. Erectiestoornissen komen namelijk veel voor bij allerlei ziekten en aandoeningen. Zo kan de huisarts met je meedenken en je eventueel doorverwijzen naar een specialist.

Ook kan het juist zijn dat er sprake is van een psychisch probleem. Hierover kan de huisarts je ook advies geven en je bijvoorbeeld doorverwijzen naar een psycholoog of seksuoloog. Wanneer je langdurig van je probleem af wilt komen, is het belangrijk om een bezoekje aan de dokter te brengen. Zo zoeken jullie samen naar een passende oplossing voor de oorzaak van het probleem.

Let hierop bij het kopen van erectiemiddelen

Erectiemiddelen zijn zonder recept verkrijgbaar. Maar de wisselwerking met andere medicijnen is nog steeds een belangrijke zaak om op te letten! Lees altijd van tevoren de bijsluiter. Ieder erectiemiddel werkt toch net even anders. Zo zijn er bijvoorbeeld pillen óf poedertjes verkrijgbaar die zorgen voor een erectie. Ook dien je sommige middelen een halfuur van tevoren in te nemen en weer andere tot 2 uur voorafgaand aan de seks. Je bestelt je middelen tegenwoordig gemakkelijk online en hebt ze vaak snel in huis. Zo kun je zelf kijken of het fijn werkt voor jou.